Sewa atau beli movie original di Google Play

Semalam aku bukak Google Play kat phone aku, sebenarnya secara tak sengaja sebab tertekan masa bukak notification lepas update google

Read more

Butterfleye. Kamera yang boleh berfikir

Butterfleye, dibangunkan dengan teknologi Activity Based Recording (ABR) yang mana ia boleh membezakan apa yang perlu direkod dan apa yang

Read more

Trick untuk post dalam semua group FB dengan satu klik

Aku mule kenal blog dari tahun 2009 lagi. Mase tu zaman blogspot lagi. Zaman tu banyak website paid to click, paid

Read more

Operator broadband pasti melenting baca post ni

Satu masa dulu, aku cume ade smartphone untuk gune internet di rumah sewe selepas semue jiran keliling rumah dah mula

Read more

Facebook authorship untuk platform blogspot blogger

Kalau korang perasan, kalau pakai PC atau web browser dengan desktop view kat phone kalau ade orang yang share link

Read more

Berhati-hati dengan 7 taktik mencuri password facebook ini

Facebook sememangnya mempunyai sekuriti dan sistem pelindungan data yang terbaik sehinggakan amat payah untuk hackers mencuri password anda. Dalam satu

Read more

4 langkah mudah buat Live Disk Xiaopan OS

Xiaopan OS adalah salah satu daripada veris Tiny Core Linux (TCL) yang boleh digunakan untuk manguji kelemahan sistem keselamatan rangkaian

Read more