Jalan jalan Sydney/Canberra

Malas dah nak taip panjang-panjang. Layan gambar je la Sydney Opera House Sydney Aquarium Madame tussauds – Muzium patung lilin Manly

Read more

Daftar sekolah di Australia, 26/2/2016

Sebelum kami ke Sydney, proses daftar sekolah di Australia bermula ketika kami masih di Malaysia lagi. Pendaftaran ini dibuat dengan kementerian

Read more

23/2 Permohonan sewa rumah diluluskan, tukar nama kereta di RTA

Ingat tak minggu lepas saya cakap saye beli kereta kat sini. Kat sini kalau beli kereta, dalam mase 14 hari

Read more

22/2/2016.. Menanti keputusan permohonan sewa rumah

  Orientasi isteri saya start hari ni, jadi hari ni saya memulakan kerjaya sebagai Mr. mama. Nasib baiklah anak-anak ni

Read more

21/2 Hari minggu di Sydney

Hari ni hari ahad, takde inspection sebab orang Sydney dan Australia amat mementingkan work life balance. Time kerja, kerja sungguh-sungguh, time

Read more