Managed wordpress site

Ada bisnes tapi takde website?

Nak buat website tapi tak tahu nak buat macam mana?

Nak ada website tapi takde masa nak update?

Radiosenyap ingin menawarkan perkhidmatan managed wordpress site.

Anda akan mendapat alamat website di bawah naungan radiosenyap. Contohnya travel.radiosenyap.com*

Pakej 1 – Self Managed (5 akaun sahaja)

  • Manage dan admin sendiri
  • Setup akaun sendiri
  • Setup website sendiri
  • Update website sendiri
  • User role : administrator
  • 1 akaun email dengan alamat@yoursite.radiosenyap.com
  • PERCUMA

Pakej 2 – Min. managed (10 akaun sahaja)

  • Manage dan admin oleh admin Radiosenyap
  • Setup akaun oleh admin Radiosenyap
  • Setup website oleh admin Radiosenyap
  • Update website sendiri
  • 1 akaun email dengan alamat@yoursite.radiosenyap.com
  • User role: Author
  • One off price: RM50.00

Pakej 3 – Max managed (no limit)

  • Manage dan admin oleh admin Radiosenyap
  • Setup akaun oleh admin Radiosenyap
  • Setup website oleh admin Radiosenyap
  • Update website oleh admin Radiosenyap (content oleh client)
  • 1 akaun email dengan alamat@yoursite.radiosenyap.com
  • User role: subscriber
  • One off price : RM50.00
  • Monthly price : RM20.00 ATAU
  • Casual price : RM5.00 per update

Pakej email

Email @Gmail atau @yahoo atau @apa-apa yang free biasanya kurang dipercayai berbanding Email dengan domain sendiri contohnya admin@radiosenyap.com. Email address seperti ini biasanya diberi percuma dengan akaun Hosting. Di sini saya nak beritahu satu rahsia, sebenarnya anda tidak perlu ada akaun Hosting untuk dapatkan alamat Email profesional macam ni. Register domain je, jauh lebih menjimatkan daripada register Hosting. Lepas tu isi form kat bawah ni, bagitau nak Email sahaja. Saya boleh bagi sewa space dalam akaun saya untuk Email sahaja dengan harga RM10.00 sebulan atau RM100.00 setahun. LIMITED untuk 20 orang sahaja. Lepas saya siap setupkan akaun Email, sila tukar alamat dns server kat akaun domain anda atau saya buatkan dengan caj RM20.00.

 

*Boleh keluar dari naungan jika sudah ada domain sendiri (migration cost RM150.00)

*Jika sudah ada hosting sendiri dan ingin migrate, kami boleh uruskan (migration cost Rm200.00)

Isikan maklumat anda di bawah dan pakej yang dikehendaki. Kami akan hubungi anda secepat mungkin

 

%d bloggers like this: