InfoPack Sydney

Berminat untuk melancong ke Sydney?

Sydney adalah sebuah bandar di negeri New South Wales, Australia.

Australia adalah negara dengan 4 musim iaitu Sejuk, Panas, Bunga dan Musim Luruh.

Antara soalan yang sering ditanya sebelum melancong ke Sydney

1) Visa : Di mana nak dapatkan visa
 
2) Pemeriksaan di balai ketibaan
 
3) Arrival form
 
4) Tempat tinggal
 
5) Pengangkutan
 
6) Telekomunikasi
 
7) Iklim/cuaca
 
8) Persediaan mental
 
9) Makanan halal

Jika ditanya pada sesiapa yang pernah melancong ke Sydney, jawapan biasa yang diberi adalah

“Google je. Aku pergi aritu tu pun google je. Redah jelah”

Agak menyakitkan hati apabila kita dengan penuh harapan ingin mendapatkan maklumat dari seorang yang berpengalaman apabila diberi jawapan macam kat atas.

Saya ada buat satu InfoPack yang mengandungi info-info penting yang perlu anda tahu sebelum ke Sydney. Info dalam e-book ini dibuat berdasarkan pengalaman saya sendiri.

Saya boleh bagi free je e-book ni tapi memandangkan terlalu banyak kes plagiat dan sharing tanpa kredit yang berlaku dan pernah berlaku, saya terpaksa menjual buku ini dengan harga pengenalan RM3.00 sahaja.


RM3.00

 

atau
 
[[Download versi percuma]]

Kalau pergi CC, bayar 3 ringgit sejam belum tentu dapat semua maklumat yang ada dalam e-book ni dalam masa sejam.

Bayar 3 ringgit hari ni, download e-book ni dalam laptop, telefon, ipad lepas tu boleh baca kat mana-mana. Boleh save dalam telefon, kalau tak ingat boleh baca balik.

BONUS :
 
InfoPack tempat-tempat menarik di Sydney 
(akan terbit pada 1 Disember 2016) [PERCUMA]
-PROMOSI TAMAT-

 

Dengan syarat e-mailkan resit pembelian e-book InfoPack Sydney ke 
zalikamari@gmail.com
 
InfoPack tempat menarik di Sydney akan mula diedarkan pada 
2 Disember 2016

Cara-cara nak beli buku ni :

 

Akaun Paypal

Klik “Buy Now” di bawah dan login ke akaun Paypal

Credit/Debit Card

Klik “Buy Now” kemudian klik “Pay With Credit or Debit Card”, masukkan maklumat yang diperlukan, tanda kat “privacy polisi” dan klik “Pay Now”
Selepas selesai membuat pembayaran, anda akan di’redirect’ ke alamat di mana e-book ini disimpan dan proses download akan bermula. Sekiranya terdapat sebarang masalah, dah bayar tapi download tak bermula, download terhenti tengah jalan atau file tu hilang selepas download, sila email ke
zalikamari@gmail.com 
beserta dengan resit pembayaran yang di’email’ oleh pihak PayPal kepada anda.
Proses pembayaran ini adalah menggunakan PayPal. Pihak PayPal tidah berkongsi sebarang maklumat yang diisi ketika membuat pembayaran dengan saya. Proses ini adalah dijamin selamat.

 

RM3.00 sahaja

 




Tak nak beli lagi tapi nak tengok-tengok dulu? Boleh, download versi percuma di link kat bawah


[sociallocker] https://goo.gl/IQFGfv[/sociallocker]

 

%d bloggers like this: