Slot Iklan Percuma

slot

Saya menawarkan slot iklan percuma kepada pengunjung bertuah blog RadioSenyap. Iklan anda akan dipaparkan di salah satu slot antara 3 slot iklan di sebelah kanan(PC) atau sebelah bawah(mobile). Anda boleh memilih untuk menggunakan landing page anda sendiri atau menggunakan page seperti ini di blog RadioSenyap sebagai landing page.

Sekiranya anda memilih untuk menggunakan page di blog ini sebagai landing page, anda hanya perlu memberikan saya iklan anda dalam bentuk fail Microsoft Word dan fail gambar yang berkaitan. Saya akan convert iklan anda ke bentuk HTML dan dimasukkan dalam page dalam blog ini.

Setiap iklan yang berlainan akan menerima link unik yang boleh digunakan selama sebulan dari tarikh anda setuju untuk publish iklan anda.

iklan murah

iklan percuma

iklan murah

Pengunjung bertuah akan mendapat slot pengiklanan percuma selama sebulan. Boleh gunakan link landing page ini untuk share di mana-mana. Selepas itu bayaran sewa akan dikenakan. 3 slot sahaja. Siapa cepat dia dapat

Syarat untuk dapatkan slot percuma :

1. Follow G+ saya (PC : kanan) atau (mobile : bawah)

2. Like FB RadioSenyap (bawah)

2. Tinggalkan contact anda di ruangan komen :

Nama :
E-Mail :
Produk/Servis yang ingin diiklankan :

Nak promote blog/page FB pun boleh.

Pemilihan akan dibuat selepas menerima 30 penyertaan atau pada 15 Oktober 2015 (mana lebih dahulu)

2 thoughts on “Slot Iklan Percuma

 • March 9, 2016 at 9:48 am
  Permalink

  Masih boleh lagi ke? Saya nak iklankan kursus anjuran Akademi DBP. Terima kasih.

  • March 9, 2016 at 12:04 pm
   Permalink

   Boleh je. Emailkan iklan dalam fail Word. Tapi sekrg saya agak sibuk. Baru 3 minggu sampai di sydney. Internet rumah pun takde lagi. Dlm minggu depan atau 2 minggu depan saya akan masukkan dalam blog ni. Insya Allah

Comments are closed.