4 + 1 teknik dapatkan rate hotel paling murah

Di sini saya ingin kongsikan beberapa teknik bagi mendapatkan rate hotel atau resort dengan harga yang lebih murah daripada walk-in

Read more

Begini caranya handle panggilan dari telemarketer

Gambar takde kaitan. Gambar sunrise di Paka. Edit dengan Google Photos.  Apa perasaan korang kalau ada orang tiba-tiba telefon nak

Read more

7 tips untuk berjaya dalam temuduga kerja swasta

Gambar Hiasan   Saya nak share sikit tips untuk temuduga kerja swasta. Hari ni saya dipanggil untuk menjadi panel penemuduga

Read more

7 Mitos Tempat Kerja Yang Anda Perlu Tahu

Terdapat 7 mitos yang selalunya menjadi kepercayaan pekerja dan majikan di tempat kerja. Ianya terlalu popular sehingga ramai yang menganggap

Read more

10 persediaan awal menghadapi musim tengkujuh

Bulan September, lagi 2 bulan sebelum masuk musim tengkujuh bagi negeri-negeri di pantai timur semenanjung. Setiap tahun musim tengkujuh di

Read more

5 Pantang Larang Menyewa Rumah Bujang

Sejak dari mula bekerja, saya menyewa di rumah bujang bersama-sama dengan kawan sekerja, kawan sekolah, kawan sekelas, kawan baru, kawan

Read more

6 + 2 cara mudah dan percuma untuk buat duit dengan handphone atau komputer

[radiosenyap.com] Buat duit dengan handphone? Zaman sekarang nak cari duit dah tak perlu bersusah payah nak naik tren, sewa teksi,

Read more